ОБЪЕКТЫ

Harjumaa, Tallinn, Haabersti, Printsu tee 5/2

Hubane kodu on sissekolimiseks valmis!

Sinu uus kodu või investeering asub kõrgelt hinnatud ja peresõbralikus asukohas, kus ümberringi on palju rohelust ja vaikust. Kortermaja taga asub laste mänguväljak, millel on võimalik mugavalt silma peal hoida otse rõdul oleva ripptooli pealt.

Korteris on päikesepoolsed kõrged maast laeni aknad ja rõdu, kuhu pääseb otse elutoast. Igapäevaelu teeb mugavaks targa kodu lahendus, tasuta ja isikliku parkimise võimalus maa-aluses garaažis ning korteri juurde kuuluv panipaik, kus lapsevankrit või sporditarbeid hoiustada. Innovaatilised süsteemid teevad kodu energiasäästlikuks ning maja katusele on paigaldatud päikesepaneelid.

Hinna sees:
*Maa-alune parkimiskoht
*Garaažiga samal korrusel asuv mahukas panipaik
*Eritellimusel valminud köögimööbel koos kvaliteetse tehnikaga (saarega köök, vaikselt sulguvad köögiuksed- ja sahtlid, Franke valamu, elektripliit, õhupuhasti, külmik, nõudepesumasin, integreeritud ahi ja espressomasin)
* Elektriliselt avatav diivan, TV-laud, 50 tolline Philipsi TV
*Rõdul asuv ripptool
*180 cm laiusega kontinentaalvoodi kahepoolse panipaigaga
* Eritellimusel valminud öökapid
* Magamistoas ja esikus asuvad sisseehitatud garderoobid
* Kvaliteetne santehnika (puutetundlik ja valgustiga peeglikapp, pesumasin, WC, dušš)
* Dimmertatavad valgustid ja reguleeritavad ribakardinad
* Korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.

Asukoht logistiliselt väga hea: jalutuskäigu kaugusel Rocca Al Mare keskus ja merepromenaad, koolid, lasteaiad, söögikohad, kaubanduskeskused (Selver, Prisma, Rimi, Lidl), ühistranspordi peatused, Kakumäe uus sadam jne.

Helistage, ning läheme head pakkumist vaatama!
  • 159000 € 3975 €/m2